Skoči na glavno vsebino
Najhitrejši bršljinski tekači od 4. – 7. razreda, so se v nedeljo, 10. 4. 2022 pomerili v štafetnih tekih, ki so na Novem trgu potekali v okviru Novomeškega teka.
 
V ekipi najmlajših deklic so štafetno palico na razdalji 480m predajale Ema Tešar, Živa Bat in Eva Trs, na koncu so dekleta osvojile 11. mesto.
 
Ekipo najmlajših dečkov so sestavljali učenci 4. in 5. razredov. Luka Leon Kovačič, Aljaž Blažič in Rok Seliškar so si skupaj pritekli 5. mesto.
 
Mlajše pionirke oziroma ekipa učenk 6. in 7 razredov, v zasedbi Zoja Bevec, Eva Weiss in Lisa Kralj, so za las zgrešile zlato medaljo in se kljub vsemu veselile 2. mesta.
 
Na štartu mlajših pionirjev smo imeli dve ekipi, eno so sestavljali šestošolci – Patrik Gvido Hren, Miha Uršič in Tilen Bele, drugo pa sedmošolci – Žiga Bat, Maks Makše in Luka Jordan. Sedmošolci so osvojili 2. mesto, ekipa šestošolcev pa 10. mesto.
 
Lepo število učencev in učenk, pa tudi učiteljev, je nastopilo na individualnih tekih. Za zgled vsem, je učiteljica Majda Dobravc, ki je na najdaljši razdalji osvojila zlato medaljo v svoji kategoriji.
 
Čestitke prav vsem!
 
FOTOGRAFIJE
Dostopnost