Skoči na glavno vsebino

Dnevnik: 2. dan šole v naravi

Danes smo šli na ‘ta večjo’ progo in tam je bilo odlično. E. je ves čas delala špage. D. in P. sta bili zabavni. Soba se še ni povečala, zato mi ta hotel še ni všeč. Obroki so dobri. Veselim se jutrišnjega dne.

Ž.

 

Danes smo smučali s hriba in delali velike zavoje. Danes sem s svojimi prijatelji igral družabne igre. Danes je bil tudi naravoslovni dan.

R.

 

Všeč mi je bil jurček in obroki ter naravoslovje. Znam smučati več kot včeraj. Če je lepo vreme, je lep razgled. Prvič smo dobili ocene za sobo in naša je dobila oceno 4.

L.

 

Ko sem se zbudil sem skozi okno videl, da je svetlo in to je bil znak, da je padal sneg. Nato sem se preoblekel in umil zobe. Šli smo na zajtrk, potem pa smo šli na smuči in smučali. Ko smo prišli na smučišče, smo šli enkrat na jurčka potem pa se vozili s sedežnico do kosila. Eno uro pred kosilom smo pili čaj in šli nazaj smučat še za eno uro. Ko smo prišli v sobo, nas je obdaroval Miklavž. Nato smo imeli malo počitka in spet odšli na smučišče. Ko smo končali smo imeli malico in nato naravoslovje. Sledil je počitek in pa večerja. Zdaj se pripravljamo na nočni počitek.

M.

 

Hej dnevnik,

današnji dan mi je bil še bolj všeč kot prejšnji. Ko sem se zbudila, sem si umila zobe in šla na zajtrk. Jedla sem hrenovke in kruh z dimljenim sirom. Pila pa sem kakav. Odpravili smo se na smučišče in začeli smučati. Že prvič smo se odpravili na sedežnico. Šlo mi je zelo dobro . Po nekaj vožnjah smo šli na čaj in spet nadaljevali s smučanjem. Po treh urah smučanja smo šli nazaj v hotel na kosilo. Jedli smo pire krompir in mesne kroglice. Sledili sta še dve uri smučanja. Ko smo končali, smo spet šli nazaj v hotel na malico. Spet je bilo na jedilniku pecivo in čaj. Sledil je počitek in naravoslovni dan, kjer smo preverili kje se led hitreje stali. Šli smo spet v sobe in na večerjo. Jedli smo čevapčiče in riž, za posladek pa šmorn. Po večerji pa smo se pripravili na spanje in šli spat.

 

M.

 

FOTOGRAFIJE 📷🎬🎶

 

 

Dostopnost