Skoči na glavno vsebino

Dragi starši!

Za nami je že tretji dan nepozabne šole v naravi. Danes smo imeli zelo lep dan. Burja se počasi umirja in tukaj v Seči postaja prav pravljično. Najbrž vas zanima, kaj zanimivega smo doživeli. Dan smo pričeli malo po sedmi uri zjutraj, ko smo se zbudili iz spanca. Oblekli smo se v športna oblačila in odšli na zajtrk. Kuharice pravijo, da smo zelo dobri jedci. Ko smo napolnili naše trebuščke, so sledile dopoldanske aktivnosti. Naučili smo se novih tehnik plavanja in spoznali sečoveljske soline. Poiskali smo odgovor na zahtevno vprašanje, ki nam ga je postavila učiteljica Lili iz CŠOD Burja. Slednje postavljamo tudi vam … Kaj pomeni, če nam nekdo reče, da imamo sol v glavi? Poznate odgovor?
Popoldne smo še naprej izpopolnjevali tehnike plavanja. Moramo se pohvaliti, da nam gre že zelo dobro. Z učiteljico Majo smo pisali dnevnik šole v naravi, z učiteljem Lukom pa smo ustvarili morski spominek iz mavca, ki ga bomo prinesli domov.
Po večerji smo imeli čas zase. Dan smo zaključili skupaj, blizu kot sardele, kjer smo izvedli tehniko vizualizacije. Večina nas je za vizualizacijo slišala prvič.  Z nekaj besedami bi jo lahko opisali kot sposobnost videnja z umom, sposobnost ustvarjanja podob v mislih.
Skratka, imamo se zelo dobro.
 
Pošiljamo vam velik objem. Se slišimo in vidimo jutri!

Učenci 3. razreda in učitelji

 

FOTOGRAFIJE 📷🎬🎶

 

Dostopnost