Skoči na glavno vsebino

…Smeh prinaša srečo v hišo, je pozdrav prijatelju, pomoč pri učenju in najboljše naravno zdravilo proti jezi. Ni ga moč kupiti, izprositi, izposoditi ali ukrasti, ker ima vrednost samo, kadar se ga podarja. Smeh nas nič ne stane, vendar čudežno deluje. Obogati tistega, ki mu je namenjen in ne osiromaši…

Z nasmehi na obrazih smo bili v torek, 25. aprila 2023, vsi prisotni na dobrodelnem koncertu z naslovom Daj se nasmej, ki je potekal na OŠ Bršljin.

Med nastopajočimi  so se poleg učencev in učiteljev šole zvrstila tudi znana imena z glasbenih odrov, kot so Matej Lebič, Plateau, Tina Marinšek, Sandi Ravbar in učenci glasbene šole Akustik, Gušti in Leyre, Etno banda Poseben gušt, Tretji kanu, ansambel Pogum, Bort Ross, Dan D in Omar Naber.

Polna dvorana je uživala ob različnih ritmih glasbe. S skupnimi močmi smo izpeljali čudovit koncert in s sredstvi napolnili šolski sklad, katerega del namenjamo tudi uresničevanju nadstandardnih dejavnostih za učence. Odločili smo se, da bomo uspešne učence na področju znanja in športa s pomočjo šolskega sklada nagradili z izletom.

 

Vsem nastopajočim se še enkrat iskreno zahvaljujemo.

 

FOTOGRAFIJE 📷🎬🎶

 

Dostopnost